На факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини команда «Творці майбутнього» організувала і провела круглий стіл «Зелена енергія: сучасні тенденції та перспективи», котрий створений у межах програми UPSHIFT, яку в Черкаській області реалізовує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля»» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.

До участі в обговоренні були запрошені представники Ради молодих науковців та студентське наукове товариство факультету фізики, математики та інформатики. З вітальним словом до учасників круглого столу звернулась Голова ради молодих науковців, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай.

Учасники круглого столу обговорювали важливі аспекти і тенденції  розвитку «зеленої» енергії в світі та Україні. Детальніше на сайті

Після завершення заходу учасників було запрошено на каву-брейк, де вони продовжили обговорення у неформальній атмосфері, а також отримали брендовану продукцію від команди «Творці майбутнього».

Зелена енергія – це не лише майбутнє, а й наша реальність!

Команда «Творці майбутнього» запрошує бажаючих в інтерактивну подорож, щоб на власні очі побачити роботу сонячних панелей та Charging Station.

Щоб взяти участь у подорожі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням у шапці профілю: https://docs.google.com/forms/d/19h6STplsVicB7jjG_0GKAaR1XLGWP020YsphKBlAfTM/edit

Кількість місць обмежена! 

Не пропустіть шанс зануритися в світ зеленої енергії та зробити крок у майбутнє!

Пресцентр УДПУ