Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 30 січня відбулося чергове засідання вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку зібрання Олександр Іванович від імені університетської спільноти привітав Ларису Задояну, Анну Шауренко з отриманням атестата доцента та побажав їм успішного втілення всіх наукових і творчих задумів, наснаги у роботі, добробуту в родинах, переможного миру.

На засіданні розглянули низку важливих питань згідно порядку денного.

Про підсумки наукової діяльності університету у 2023 році та завдання на 2024 рік доповідала проректор з наукової роботи, професор Тетяна Годованюк.

Проректор з адміністративно-господарської роботи Людмила Гнатюк ознайомила членів вченої ради з планом проведення ремонту будівель навчальних корпусів та гуртожитків університету.

Про виконання плану заходів з популяризації принципів академічної доброчесності доповідала координаторка з питань акредитації, ліцензування та якості освіти Наталія Левченко.

Затверджено перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк, а також затверджено теми дисертаційних досліджень.

Разом до Перемоги!

Миру і безпеки нам всім!

Пресцентр УДПУ