Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 26 березня відбулося чергове засідання Вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку зібрання ректор університету, професор Олександр Іванович вручив атестати доцента Наталії Гуртовенко, Альоні Заболотній, Олені Манзій, Любові Безлатній та диплом доктора філософії Анастасії Подгоріновій. Від імені університетської спільноти ректор привітав їх з отриманням нового вченого звання та побажав міцного здоров’я, творчого натхнення, злагоди в родинах, реалізації наукового потенціалу, подальшої плідної роботи на благо ЗВО.

На засіданні розглянули низку важливих питань згідно порядку денного.

Про стан та перспективи реалізації програм студентської академічної мобільності та подвійних дипломів в університеті доповідав проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко.

Про організацію супроводу студентів з особливими освітніми потребами в університеті доповідала голова комісії Оксана Юрченко.

На засіданні затверджено перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

Разом до Перемоги!

Миру і безпеки нам всім!

Пресцентр УДПУ