Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 27 лютого у конференц-залі відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

На початку зібрання ректор університету Олександр Безлюдний вручив диплом доктора філософії викладачеві кафедри медико-біологічних основ фізичної культури Наталії Поліщук та побажав втілення всіх наукових і творчих задумів, наснаги у роботі, довгоочікуваної перемоги і миру.

На засіданні розглянули важливі питання. Звіт про фінансово-господарську діяльність університету за 2023 рік надала головний бухгалтер Олена Ареп’єва.

На засіданні також затверджено кошторис витрат студентської ради університету, з проектом якого ознайомив  голова студради Владислав Ямковенко. Він зазначив, що фінансовою основою студентського самоврядування є кошти, визначені вченою радою ЗВО в розмірі не менш як 0,5 відсотка власних надходжень, отриманих від основної діяльності.

 Всі витрати спрямовуються на проведення загальноуніверситетських студентських заходів різного спрямування. Також передбачені витрати на відрядження студентів на міжнародні та всеукраїнські наукові конференції, олімпіади, конкурси, участь у форумах, конференціях, круглих столах, тренінгах.

Про методичне забезпечення та організаційний супровід процесу неформальної та інформальної освіти в університеті доповідала голова комісії, завідувач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій, кандидат педагогічних наук, доцент Марія Медведєва.

Члени вченої ради також затвердили теми дисертаційних досліджень та рекомендували до друку праці викладачів університету.

Пресцентр УДПУ