Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 31 січня відбулося чергове засідання Вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку зібрання ректор університету, професор Олександр Безлюдний привітав декана  факультету соціально-психологічної освіти Оксану Кравченко з отриманням Подяки Міністерства освіти і науки  України. Олександр Іванович вручив атестати професора Олександру Кірдану та Олегу Комару. Також було вручено атестати доцента Світлані Роєнко, Юлії Решітник, Тетяні Поліщук та Оксані Жмут.

На засіданні розглянули низку важливих питань згідно порядку денного.

Про підсумки наукової діяльності університету у 2022 році та завдання на 2023 рік  доповідала  проректор з наукової роботи, професор Тетяна Годованюк.

Проректор з адміністративно-господарської роботи Людмила Гнатюк ознайомила членів вченої ради з планом проведення ремонту будівель навчальних корпусів та гуртожитків університету.

Затверджено перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

Разом до Перемоги!

Миру і безпеки нам всім!

Пресцентр УДПУ