Відбулась чергова робоча зустріч науково-педагогічних працівників факультету природничої освіти та природокористування і проректора з міжнародних зав’язків та стратегічного розвитку Володимира Миколайка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини із колегами з Поморського університету (м. Слупськ, Польша).

Під час зустрічі обговорили перспективи подальшої міжнародної співпраці з питань академічної мобільності студентів та викладачів, напрямів розвитку освітньої й наукової діяльності та реалізації програми «Подвійний диплом».

Реалізація програми «Подвійний диплом» також є пріоритетним напрямом розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Так, у 2023 році була підписана угода з Поморською академією в Слупську (Польща) для організації процесу подвійного дипломування за напрямом «Біологія».

Підписання нових угод відкриває перед студентами нашого університету багато нових можливостей для реалізації себе не тільки в рамках країни, але й в Європі. Про це свідчать показники студентської мобільності, що постійно зростають. Студенти проходять стажування та навчання в закордонних вишах-партнерах згідно Угод про співпрацю та беруть участь у літніх таборах, школах, міжнародних програмах, обмінах, де вони можуть не тільки навчатися, отримувати нові знання, уміння та навички, а й покращувати рівень володіння іноземними мовами, подорожувати країнами та навіть заробляти.

Пресцентр УДПУ