У гуртожитку університету пройшов вечір бардівської пісні. Авторські пісні під гітару були адресовані й звернені до однодумців, до тих, хто близький серцем і духом, готовий прийняти душею лірику, хто не чекає дозвільної розваги, а шукає, перш за все, духовного розуміння.

У заході взяли участь як проживаючі у гуртожитку, так й інші студенти різних факультетів університету. Це Марина Тютя, Валерія Салій, Аліна Вейда, Владислав Вдовиця (факультет початкової освіти), Світлана Сікорська, Олександр Калашник (факультет іноземних мов), Олександр Румянцев, Володимир Васильченко (факультет професійної та технологічної освіти), Яна Маленька (Інститут економіки та бізнес-освіти), Ян Бордіяну (факультет фізики, математики та інформатики).

Все пройшло камерно, але від цього не менш здорово! Бардівські пісні — це крик душі автора, його почуття і біль. Вони не призначені для широкої популярності, вони перш за все — звернення до людей, пошук істини, спроба донести своє сприйняття світу до свідомості слухача. Автори за допомогою своєї творчості ніби вели довірливу бесіду з аудиторією, викликали на діалог в дружній атмосфері взаєморозуміння і довіри. Учасникам вечора бардівської пісні довго не хотілося розходитися. Всі отримали масу естетичного задоволення і гарний настрій, а також натхнення на здачу сесії.

Чекаємо нових зірок бардівської пісні й нових творів!

Пресцентр УДПУ