19 серпня 2024 року Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини розпочав освітній процес відповідно до наказу ректора № 1114 о/д від 16.08.2024.

У зв’язку із продовження строку дії воєнного стану в Україні (Указ Президента України № 469/2024 від 23 липня 2024 року), відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та листа Черкаської обласної військової адміністрації № 22670/01/01-58 від 16.08.2024 р. «Про погодження освітнього процесу», освітній процес для здобувачів перехідних курсів з 19 серпня до 31 серпня 2024 року організовано в аудиторному форматі з урахуванням заходів безпеки.

Зокрема, розклад занять спланований так, щоб кількість учасників освітнього процесу відповідала місткості укриттів у навчальних корпусах університету.

Напередодні також відбулося поселення студентів у гуртожитки та проведено відповідні заходи щодо виконання вимог цивільного захисту.

На виконання всіх вимог безпеки начальником штабу цивільної захисту проведено ознайомлення учасників освітнього процесу з правилами поводження в захисних спорудах цивільного захисту та проведення тренування щодо порядку дій учасників освітнього процесу у випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога».

Вітаємо професорсько-викладацький колектив, співробітників структурних підрозділів та здобувачів освіти з початком навчального року. Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків, бути завжди наполегливими і впевненими у своїх силах!

Успіхів нам! Разом до Перемоги!

Пресцентр УДПУ