ШАНОВНІ УМАНЧАНИ ТА ГОСТІ МІСТА!

6 липня (субота) об 11 годині в рамках культурно-мистецького проекту «Умань – культурна столиця України», започаткованого народним депутатом України Антоном Яценком, в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбудеться урочисте відкриття спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Нагадаємо, що мета вказаного проекту – не лише проведення фестивалів, різних культурно-мистецьких заходів, а й покращення дозвілля дітей, розвиток спорту та розбудова спортивної інфраструктури міста.


Футбольний майданчик відреставрований та переобладнаний за допомоги народного депутата України Антона Яценка спільно з педагогічним університетом. Відтепер на сучасному футбольному полі зможуть тренуватися не лише студентські, а й шкільні команди міста – усі любителі спорту.

У день відкриття пройдуть товариські матчі з міні-футболу між збірними командами університету та командами спортивно-юнацької школи міста Умань.

Тож запрошуємо всіх шанувальників футболу та прихильників здорового способу життя на урочисте відкриття футбольного поля за адресою: вул. Садова, 28 (новий корпус УДПУ).

Пресцентр УДПУ