В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі Польсько-української науково-дослідницької лабораторії психодидактики імені Я. А. Коменського факультету соціальної та психологічної освіти (кафедра педагогіки та освітнього менеджменту), факультету дошкільної та спеціальної освіти (кафедра психології та педагогіки розвитку дитини) відбулася низка освітньо-наукових заходів: П’ята Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної психодидактики: філософські, психологічні та педагогічні аспекти», Друга Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми обдарованості особистості».

До онлайн-участі у конференції долучились науковці не лише з вітчизняних закладів освіти, а й закордонні партнери з Білорусії, Казахстану, Польщі.

У межах конференцій успішно пройшли Перший Міжнародний науково-практичний тренінг «Лінгвотерапія: розвиток літературних здібностей» та Перший Міжнародний авторський науково-практичний тренінг «Школа формування емоційного інтелекту – педагогічної стресостійкості».

Учасники тренінгу (вітчизняні та зарубіжні науково-педагогічні працівники, вчителі ЗЗСО, практичні психологи, студенти) отримали чудову нагоду удосконалити загальні та фахові компетентності.

Модератор конференцій та автор-модератор тренінгів – Інна Осадченко, д. пед. н., проф. кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, проф. кафедри психології, завідувач ПУНДЛД імені Я. А. Коменського УДПУ імені Павла Тичини.

З програмами конференції та результатами тренінгів незабаром можна буде ознайомитись на сторінці Facebook.

Пресцентр УДПУ