Упродовж першого тижня листопада з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників соціальної сфери, а також у рамках співпраці між кафедрою соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки факультету соціальної та педагогічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та кафедрою соціальної роботи та практичної психології Академії праці, соціальних відносин і туризму була реалізована програма обміну між студентами обох університетів, які навчаються за напрямом підготовки «Соціальна робота».


На ФСПО прибуло 5 студентів з київського вишу. Їх перебування в УДПУ було надзвичайно насиченим: відвідування навчальних занять, участь в усіх заходах, організованих у рамках святкування Всеукраїнського дня працівника соціальної сфери, засіданнях Студентської соціально-психологічної служби та Студентської ради факультету. Гості зі столиці також ознайомилися з матеріальною і навчально-методичною базою університету, відвідали планетарій та музей нашого закладу. Разом з волонтерами факультету соціальної та психологічної освіти студенти київського вишу здійснили похід до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, де спільно з вихованцями закладу грали в ігри, проводили розвиваючі вправи тощо.




Студенти Академії праці, соціальних відносин і туризму отримали незабутні враження від спілкування із уманськими спудеями, від знайомства із нашим університетом та містом. За гостинність та цікаву програму учасники студентського обміну подякували адміністрації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в особі ректора Наталії Побірченко, декану факультету соціальної та психологічної освіти Оксані Кравченко, студентському самоврядуванню та студентам 210 групи. Вони висловили сподівання, що отриманий ними завдяки програмі обміну досвід стане неоціненним і буде вагомим вкладом у становленні їх як майбутніх соціальних працівників.

Пресцентр УДПУ