За ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ відбувся науково-методичний семінар «Економіка України: проблеми та перспективи розвитку».

Під час семінару відбулося обговорення основних проблем та перспектив економічного розвитку України. Зокрема у центрі уваги були такі питання, як особливості розвитку державно-приватного партнерства в Україні; проблеми та перспективи входження України до ЄС; розвиток інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні: теорія та практика; тіньовий сектор економіки в економічній системі суспільства.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся завідувач кафедри економіки та соціально-поведінкових наук, доцент Олександр Кірдан, який наголосив на важливості обговорюваної проблеми, розкрив мету і завдання заходу, власне бачення основних аспектів розвитку економіки України.

Директор торговельної мережі «Комфорт» Олександр Штангей у своїй доповіді висвітлив основні напрями розвитку торговельних відносин у сучасних умовах господарювання. У виступах доцентів Павла Петренка та Віталія Стойки акцентовано увагу на проблемах та перспективах державно-приватного партнерства в Україні у стратегічних галузях, необхідності трансформації структури енергетичного ринку в Україні та підвищення ефективності його функціонування.

Науково-методичний семінар викликав жваве обговорення провідними фахівцями кафедри ключових аспектів дослідження та отримав позитивні відгуки всіх присутніх.

Пресцентр УДПУ