Чергова пора святкових випусків молодих фахівців завершилася в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Цієї урочистої події з нетерпінням очікували студенти, які в 2018 році завершили здобуття освіти за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр» на денній і заочній формах навчання. А це 2764 молодих, перспективних, талановитих людей, які розпочинають новий етап особистісного розвитку та професійного становлення й зростання.

Під час урочистостей з нагоди вручення дипломів випускникам 2018 року лунали щирі слова привітань та побажань від керівництва університету та факультетів/інституту, викладачів, кураторів, запрошених гостей. Звертаючись до випускників, вони бажали молоді подальших успіхів і звершень, зичили творчої самореалізації та постійного вдосконалення у професійній діяльності.

У свою чергу молоді спеціалісти та їхні батьки дякували науково-педагогічним працівникам, деканам, ректорату за ґрунтовні знання, наставництво та життєву мудрість, турботу і розуміння, цінні поради та людяність.

Загалом дипломованими фахівцями різних галузей знань та освітніх програм цьогоріч стали 1987 бакалаврів, 272 спеціаліста та 505 магістрів. 192 випускники університету захистили дипломи з відзнакою. Грамоти та подяки вручено кращим студентам - переможцям конкурсів та студентських олімпіад, активістам наукового, спортивного і культурного життя університету.

Тож щиро вітаємо усіх випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо здоров’я, благополуччя, творчого натхнення, незгасаючої енергії та успіхів у всіх починаннях, а бакалаврам – успішного продовження навчання в магістратурі!

Нехай легкою буде ваша мандрівка дорослим життям, випускники! Зичимо вам ставити перед собою високі цілі й впевнено їх досягати. В добру путь!

Пресцентр УДПУ