Навіть взимку не припиняють свою роботу співробітники адміністративно-господарської частини Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. В канікулярний період інтенсивно проводилися, а наразі завершуються, ремонти навчальних аудиторій, кабінетів, лабораторій. За короткий період в корпусі №1 відремонтовано аудиторії №105, 106, 300, в корпусі №3 – 430,329, 322, 121, в адміністративному корпусі – аудиторія №5 (ресурсний центр).

В університеті тривають поетапні роботи із заміни дерев’яних на енергозберігаючі металопластикові вікна. В січні роботи по заміні вікон були виконані в їдальні корпусу №3 та частково в гуртожитку №1 студмістечка.

Введено в дію після капітального ремонту зовнішній туалет (територія навчального корпусу №2), обладнаний відповідно до вимог державно-будівельних норм в частині доступності маломобільних груп студентів до будівель.

Тож у ІІ семестрі 2018-2019 навчального року на викладачів та студентів університету чекають затишні та комфортні відремонтовані аудиторії, кабінети, лабораторії, приміщення для роботи та навчання.

Пресцентр УДПУ