На факультеті іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулось вручення сертифікатів слухачам курсів іноземних мов, які успішно закінчили навчання і підтвердили відповідний рівень володіння англійською мовою.

Заступник декана з навчальної роботи факультету іноземних мов Юлія Казак привітала слухачів із успішним завершенням важливого етапу в їхньому житті та вручила сертифікати.

Цього разу курси проводились лише з англійської мови: підготовку до здачі екзамену IELTS здійснювала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської мови та методики її навчання Ірина Холод; викладання англійської за певними рівнями забезпечували викладач кафедри іноземних мов Тетяна Баланова і викладач кафедри англійської мови та методики її навчання Вікторія Лагодзінська.

Слухачі, які отримали натхнення від вивчення англійської мови, дякували своїм викладачам і обіцяли не зупинятись на досягнутому, а й далі працювати над удосконаленням рівня володіння англійською мовою.

Вітаємо слухачів курсів із черговим досягненням та нагадуємо, що наступний набір на курси відбудеться у вересні 2018 року.

Пресцентр УДПУ