В УДПУ відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам курсів іноземних мов. Курси тривали 3 місяці з лютого за наступними рівнями: Elementary– англійська мова (викладач кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Щербань), Pre-intermediate – англійська мова (викладач Тетяна Комісаренко), Intermediate (викладач кандидат педагогічних наук Ілона Бойчевська), підготовка до здачі іспиту IELTS (викладач доктор педагогічних наук, професор Оксана Заболотна) та Anfangskurs – німецька мова (викладач Людмила Веремюк).




Всіх присутніх із ще одним досягненням привітала кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка курсів іноземних мов Світлана Шумаєва, яка наголосила на важливості вивчення іноземної мови у сучасному суспільстві та навела деякі статистичні дані щодо іноземних мов. Особливим приємним моментом було вручення почесних грамот тим, хто виявив особливі успіхи при вивченні іноземної мови, зокрема, Бондаренку Володимиру, Гагаріну Миколі, Гарачук Тетяні, Дзисюк Діані, Заваді Марії, Кузнецовій Ірині, Кравченко Лесі, Пір’яновій Ользі, Рубашенко Наталії, Рябошапці Анні. Грамоти вручила доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов, директор Інституту міжнародного співробітництва Оксана Заболотня, яка закликала всіх не зупинятись на досягнутому та рухатись до нових перемог. На завершення слухачі курсів висловили свою вдячність організаторам та викладачам англійської та німецької мов.




Проект із вивчення іноземних мов показав свою ефективність і продовжується й надалі. Отож, всіх бажаючі запрошуються до вивчення іноземних мов. Новий набір на курси іноземних мов відбудеться з вересня 2014 року. З питань запису на курси звертатися на кафедру іноземних мов до Світлани Шумаєвої (ауд.5, корпус №1).

Пресцентр УДПУ