00

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини отримав подяку від Міністерства освіти і науки, Українського та Київського регіонального центру оцінювання якості освіти за злагоджену і належну роботу Офіційного центру реєстрації КРЦОЯО, який функціонує на базі університету.

Зокрема, в листі зазначено, що третій рік наша країна в надскладних умовах запеклої боротьби із зовнішнім ворогом не тільки непохитно тримає оборону своїх кордонів, а й докладає надзусиль для того, щоб були забезпечені засадничі права українських громадян, зокрема й право на здобуття вищої освіти. У цих умовах ми створили й розвиваємо унікальну систему вступних випробувань до закладів вищої освіти на комп’ютерній основі. Важливим елементом її функціонування є пункти тестування, де вступники під орудою фахового персоналу мають змогу пройти іспитування.

Саме завдяки вашим зусиллям у цих складних умовах воєнного часу було забезпечено роботу мережі пунктів тестування на базі майже 1000 вітчизняних закладів освіти. Безперебійне функціювання пунктів дало змогу сотням тисяч абітурієнтів зробити важливий крок до реалізації своєї мрії.

Ваша проактивна позиція, відданість справі освіти надихають і впевнюють у тому, що жодні труднощі не зможуть нас зламати.

Бажаємо вам і вашим колегам сил і витримки. Нехай цілеспрямованість і невичерпне натхнення стануть вашими постійними супутниками в утіленні задумів, які сприятимуть піднесенню вітчизняної освіти на новий рівень. Ми твердо переконані, що єдність і співпраця стануть тим, що наблизить нашу Перемогу. Сила Української держави – це сила кожного з нас, помножена на спільну волю. Разом ми здолаємо всі перешкоди й побудуємо країну, якою будемо пишатися!

Миру і безпеки нам всім!

 

Пресцентр УДПУ