Завершилися останні юридичні процедури із підписання угоди про партнерство, співробітництво та науковий обмін між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Публічним інститутом «Тракайський центр просвіти» і Тракайським центром навчання дорослих (Литва).

Нещодавно на сайті університету повідомлялося про те, що в межах Третьої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної психодидактики: філософські, психологічні та педагогічні аспекти» відбулося підписання угоди зі сторони Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Литовські колеги завершили процес підписання і передали угоди до університету, які дозволяють здійснювати обмін науковою і науково-методичною літературою, проводити спільні консультації, семінари, наукові симпозіуми, публікувати статті у співавторстві, брати участь у спільних освітніх, науково-дослідних проектах в межах міжнародних програм, обмінюватися делегаціями експертів з розробки програм тощо.

На ім’я ректора, професора Олександра Безлюдного було передано сертифікат за конструктивну співпрацю і партнерство та розповсюдження передової практики, що надихає освітян та молодих педагогів.

Бажаємо успішної реалізації угоди та конструктивної співпраці!

Litva_3.pdf

Litva_4.pdf

Litva_5.pdf

Litva_6.pdf

Пресцентр УДПУ