У cпортивній залі нашого університету відбувся Перший відкритий чемпіонат Федерації шинкіокушинкай карате України з виду бойового мистецтва шинкіокушинкай карате у розділі «кумі те» серед молодших юнаків/молодших дівчат, юнаків та дівчат «OPEN CHERKASY REGIONAL SHINKYOKUSHINKAI CHAMPIONSHIP».
Понад 200 учасників з Києва, Одеси, Полтави, Черкас, Хмельницького вийшли на уманське татамі, щоб довести свою спортивну майстерність та продемонструвати високі моральні якості і бойовий дух.
Змагання пройшли за сприяння Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а головним організатором масштабної спортивної події виступила Федерація шинкіокушинкай карате Черкаської області на чолі з семпаєм Катериною Слуцькою, ІІ дан.
За підтримку та організацію чемпіонату організатори вручили подяку ректору УДПУ Олександру Безлюдному.
Слід наголосити, що в УДПУ імені Павла Тичини активно підтримують розвиток фізкультури та спорту. А студенти факультету фізичного виховання успішно займаються різними видами спорту і, виступаючи на чемпіонатах України, Європи та світу, завойовують престижні нагороди і цим самим множать славу навчального закладу, рідного міста, нашого рідного Черкаського краю.

Пресцентр УДПУ