6-8 квітня 2017 року у Києві у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

У ході виставок протягом трьох днів були представлені більше 50 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські вищі, серед яких і Уманський державний університет імені Павла Тичини. Виставки традиційно були найбільшим заходом в Україні, присвяченим широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі безпосередньо могли поспілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.

Наш університет представив для відвідувачів широкий спектр інформації. Старшокласники та їх батьки могли отримати індивідуальні консультації біля нашого виставкового стенду. Відвідувачі, особливо представники інших вищих навчальних закладів мали змогу поспілкуватися з представниками університету щодо обміну досвідом.

За результатами рейтингового виставкового конкурсу УДПУ ще раз підтвердив своє почесне звання «Лідер вищої освіти України» та здобув Гран-прі у двох номінаціях - «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до навчання у вищому навчальному закладі» та «Кращий дизайн виставкового стенду та реклами досягнень навчального закладу».

Нагороди ректору університету, професору Олександру Безлюдному вручив заступник директора Інституту модернізації та змісту освіти, професор Казимір Левківський.

Пресцентр УДПУ