Давні і ділові дружні зв’язки існують у нашого педагогічного університету з усіма загальноосвітніми школами Уманщини. А з того часу, як у 2011 році Уманська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів імені Ю.О.Гагаріна перепрофільована в Уманський навчально–виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат І – ІІ ступенів імені Ю.О. Гагаріна – педагогічний ліцей» УДПУ постійно надає цьому закладу всіляку підтримку. Нещодавно у педагогічному ліцеї відбулося святкування з нагоди посвяти в ліцеїсти. На святковому заході панувала велична, радісна атмосфера свята, гарний настрій та бадьорість.


Привітати зі святом з нагоди Посвяти у ліцеїсти та наступаючими Новорічними і різдвяними святами вихованців ліцею завітали і представники УДПУ імені Павла Тичини, а саме завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Світлана Цимбал-Слатвінська, заступник декана з виховної роботи економічного факультету, старший викладач кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Олена Ткаченко, викладач кафедри спортивних дисциплін Любов Кошова та координатор з питань співпраці Ірина Лиманюк. Гості за доброю традицією приїхали до навчального закладу не з пустими руками. Від імені ректора Наталії Побірченко та всього колективу вони щиросердно привітали учнів, учителів та їхніх батьків зі святами університету та вручили подарунки – два роутери TP-Link. Директор НВК Майя Теличко від імені педагогічного колективу та вихованців подякувала представникам УДПУ за подарунки та сприяння у їх професійній діяльності.

Завершилося свято посвяти у ліцеїсти виставою за твором І.Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» у виконанні ліцеїстів. Їх чудова акторська гра подарувала усім присутнім феєричний настрій.

Пресцентр УДПУ