22-24 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Її організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий світ».


На урочистому відкритті виставки з вітальним словом виступили перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень та інші високі гості.


На виставці було представлено близько 800 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти, видавництв з усіх регіонів України, а також учасників з Китайської народної республіки, Росії, США та Франції.



Серед 95 представлених вищих навчальних закладів гідне місце зайняв і Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, про що свідчить отриманий нами диплом лауреата конкурсу І ступеня в номінації «Упровадження інновацій у презентацію діяльності вищого навчального закладу в інтернет-просторі».


Пресцентр УДПУ