Відділ міжнародних зв’язків спільно з відділом по роботі з іноземними студентами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провели онлайн-зустріч з представницею відомого світового рейтингу університетів Times Higher Education (ТНЕ) Анною Орловою.

Відеозустріч модерувала начальник відділу міжнародних зв’язків Анастасія Богуш.

Про освітні досягнення УДПУ імені Павла Тичини, його входження до національних освітніх рейтингів розповів перший проректор, професор Андрій Гедзик.

У ході зустрічі професор Тетяна Годованюк, проректор з наукової роботи, охарактеризувала основні досягнення університету у сфері науки. Проректор з гуманітарних питань, доцент Наталя Ревнюк відзначила високий рівень студентського самоврядування та його роль і участь в управлінні закладом вищої освіти.

Проректор з міжнародних зв'язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко окреслив основні напрями міжнародної співпраці та плани на майбутнє.

Завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська зазначила, що входження до світових освітніх рейтингів є вкрай важливими для університету, адже це популяризує його серед іноземних абітурієнтів.

Анна Орлова провела ознайомчу презентацію, на якій розповіла, як працює рейтинг, які перспективи він відкриває перед нашим ЗВО, як входження в рейтинг допомагає інтернаціоналізації української освіти.

Пресцентр УДПУ