Наскільки Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини готовий до початку вступної кампанії, сьогодні особисто проінспектував ректор університету, професор Олександр Безлюдний.

Комісія у складі компетентних фахівців – помічника ректора Світлани Цимбал-Слатвінської, проректора з економічних та господарських питань Станіслава Маркова, відповідального секретаря приймальної комісії університету Віталія Тацієнка та його заступника Віталія Бербеця, головного бухгалтера Олени Ареп`євої, інженера з охорони праці Віталія Колісника – завітали до кожної аудиторії, де розміщені приймальні комісії факультетів та інституту економіки і бізнес-освіти.

Як і в попередні роки, в університеті серйозно готуються до цього важливого і відповідального періоду. Нинішній рік не став виключенням. Перевірка засвідчила, що всі відбіркові комісії і приймальна комісія в цілому готові до прийому абітурієнтів.

Для вступників та їхніх батьків підготовлена вся необхідна інформація. На стенді перед навчальним корпусом №3, де розміщується приймальна комісія, оприлюднено Правила прийому до УДПУ в 2017 році (зі змінами), Положення про роботу екзаменаційних комісій, строки проведення вступної кампанії та інша корисна інформація. Швидко зорієнтуватися в тому, де знаходяться приймальні комісії того чи іншого факультету/інституту, допоможе схема розміщення, що знаходиться на вхідних дверях.

Для чіткої і злагодженої роботи при факультетських комісіях працюватимуть громадські приймальні комісії, фахівці яких допоможуть абітурієнтам укомплектувати необхідний пакет документів, нададуть вичерпну довідкову інформацію тощо.

В інформаційно-консультаційному центрі, що працює в ауд.108, продовжується робота зі створення електронних кабінетів вступників. За словами помічника ректора Світлани Цимбал-Слатвінської, фахівці інформаційно-консультаційного центру нашого університету надали безпосередньо допомогу більше сотні абітурієнтам. І робота триває.

Для комфортного перебування відвідувачів в УДПУ працюватиме кафетерій та їдальня, кімната розвитку дитини для тих, хто прийде із дітьми (працює на 1-му поверсі в гуртожитку №2). Словом, створені усі необхідні умови для комфортної швидкої та якісної роботи приймальної комісії.

Окремим пунктом перевірки були гуртожитки. Адже університет забезпечує проживання абітурієнтів та їхніх батьків на час вступних випробувань. Ректор університету та комісія залишилися задоволені тим, як готуються до прийому відвідувачів на час вступної кампанії в гуртожитках №1 і №2.

Під час робочої зустрічі із членами приймальної комісії, ректор Олександр Безлюдний наголосив, що результативність вступної кампанії залежатиме від кожного члена приймальної комісії, від злагодженості та оперативності в роботі. Олександр Іванович побажав легкого старту та успішного завершення вступу–2017.

Отож, до початку прийому документів від абітурієнтів в електронній та паперовій формах в УДПУ готові. Ми з нетерпінням чекаємо на Вас, вступники!

Адреса приймальної комісії: вул. Садова, 28; новий корпус УДПУ.

Телефони: (04744) 4-05-20, (096) 033 96 33, (063) 14 97 988, (095) 89 46 925.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

  

Пресцентр УДПУ