Традиційно кілька років поспіль в актовій залі УДПУ відбуваються серпневі конференції педагогічних працівників Уманського району. Це цілком предметно, адже наш університет – один із найбільших вищих навчальних закладів регіону, який входить у трійку найкращих педагогічних закладів України.

На цьогорічній конференції, яка пройшла за участю освітян, голів сільських та селищної рад району, представників засобів масової інформації було розглянуто питання щодо підсумків роботи з розвитку дошкільної й загальної середньої освіти в 2014-2015 навчальному році та стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів району до початку нового 2015-2016 навчального року, а також роботи в осінньо-зимовий період.


З вітальним словом до присутніх звернувся ректор УДПУ, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний. Всім педагогам району в особі присутніх на урочистому заході Олександр Іванович висловив сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю, побажав успіхів та удачі у всіх починаннях, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті, щедрої на сходи освітянської ниви.

Під час роботи конференції Почесними грамотами та Подяками нагороджено представників навчальних та дошкільних закладів району, які якнайкраще підготувалися до нового навчального року, а також віншували кращих працівників та ветеранів педагогічної справи, які пішли на заслужений відпочинок. У той же час вітання приймали молоді педагоги, які влилися у дружню учительську сім’ю Уманського району.








Пресцентр УДПУ