Фонтан казок — щоб напувати мрії!

А їхня творчість доторкнулася до серця,

Його прошивши спектром почуттів…

Бібліотека УДПУ імені Павла Тичини організувала незабутню зустріч із  алановитими та креативними письменниками, поетами, і просто щирими, доброзичливими, відкритими до спілкування, сповненими душевною теплотою людьми: нашою землячкою Сашею Кочубей, Олегом Чаклуном, Іваном Андрусяком та Сергієм Пантюком, книги яких презентувало видавництво «Фонтан казок», заснованого у Києві навесні 2014 року.

За словами видавців, їхня мета — «творити казки добрі, мисливі, пізнавальні, українські, сучасні, креативні», а головне — «звернені в майбутнє», адже «кожна мрія неодмінно починається з казки», тож гаслом видавництва обрали слова «Фонтан казок — щоб напувати мрії!».

Надзвичайно приємно, що зустріч проходила в невимушеній, дружній обстановці, під час якої студенти та викладачі нашого вишу, а також запрошені на захід школярі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 мали прекрасну можливість вести живе спілкування з письменниками, із захопленням слухали історії написання їхніх творів, були глибоко вражені продекламованою поезією, зацікавлені проілюстрованою прозою з кумедними сюжетними лініями.

Надзвичайно приємно, що і наша книгозбірня отримала у подарунок цікаві, насичені, гарно проілюстровані книги та збірки душевних поезій.

Впевнені, що така зустріч не могла не залишити незабутній слід у серці кожного з присутніх.

Учасники заходу висловлювали щиру подяку організаторам за прекрасне знайомство, за те, що завдяки поетам та письменникам всією душею поринули у творчість.

Всі присутні побажали гостям натхнення та творчих злетів!

 

Пресцентр УДПУ