На спортивному майданчику університету відбувся перший (і сподіваємось у майбутньому традиційний) турнір «ПОКОЛІНЬ» з міні-футболу. Нинішній був присвячений 85.річниці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і пройшов за участю трьох збірних команд: випускників університету минулих років; головна збірна університету; збірна І-го курсу.

Ігри проходили по коловій системі, в якій всі команди повинні були зіграти між собою, два тайми по 15 хвилин.

Першими на поле вийшли наші випускники та збірна команда І курсу. У підсумку матчу перемогу з рахунком 4:0 святкувала досвідчена збірна випускників.

У другому матчі між собою боролися першокурсники та основна збірна команда університету. Гра видалася напруженою. Молодь не хотіла поступатись своїм старшим товаришам і навіть першими відкрила рахунок, але ті відразу його зрівняли. Напевно у першокурсників не вистачило досвіду і зіграності – вони пропустили в свої ворота ще сім м’ячів, на що змогли відповісти лише трьома.

У заключному поєдинку зустрічались збірна команда УДПУ та збірна випускників. Поєдинок видався драматичним та цікавим – кожна з команд хотіла здолати свого суперника. Першими рахунок відкрили збірна команда УДПУ але їхня радість була недовгою, відразу гравець команди випускників Олександр Казанюк зрівняв рахунок. Боротьба точилась на кожному клаптику поля, у підсумку команда випускників виборола перемогу з рахунком 4:2 і стала переможцем турніру, друге місце посіла збірна УДПУ, третіми стали збірна І курсу.

Всі присутні отримали масу чудових вражень і задоволення від поєдинків футболістів.

Пресцентр УДПУ