00

Університетська спільнота з глибоким сумом сповіщає, що 26 березня 2024 року близько 19.00 год. в гуртожитку №2 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сталася трагічна подія: загинув студент 2 курсу факультету фізики, математики та інформатики Мочалов Владислав Вікторович та отримав поранення студент 1 курсу факультету інженерно-педагогічної освіти Смілянець Євгеній Анатолійович. За попередньою інформацією працівників поліції поранень здобувачам вищої освіти завдала стороння особа, яка не є студентом університету.

Не зважаючи на всі намагання зупинити нападника, не допустити конфлікту, виклик поліції, сталася трагедія.

Тривають слідчі дії. Правоохоронці Умані затримали 19-річного юнака за вбивство однолітка | Головне управління Національної поліції в Черкаській області (npu.gov.ua)

Університет втратив перспективного студента, надійного товариша, юнака, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, радував своїх близьких та друзів…

Ректорат, профком, трудовий колектив та студентська рада висловлюють співчуття батькам, родині, друзям, усім, хто знав Владислава.

Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у години скорботи.

Вічна пам’ять!

Пресцентр УДПУ