На факультеті соціальної та психологічної освіти за участі Студентського наукового товариства було організовано та проведено ток-шоу «Корупція: за і проти». Модераторами заходу були Альона Завалко та Миколай Григор’єв.

Свої позиції відстоювали дві команди: «За» (до її складу входили Катерина Чупіна, Вікторія Котик, Таїса Тіпікіна, Едуард Сухомлин, Вікторія Тимуш та Анастасія Стасюк) та «Проти» (Антоніна Кокоша, Вікторія Когут, Людмила Антонюк, Вікторія Мартинюк, Олександр Почтар та Юрій Чорний).


Ток-шоу проходило досить-таки динамічно. Команди активно аргументували свої міркування щодо запропонованих ведучими ситуацій. Глядачі переглянули презентації команд про корупцію в сучасному суспільстві, а також активно долучалися до обговорення питань, дискутували з представниками обох команд.






Закінчилось ток-шоу протиборствам аргументів: команди спростовували або доводили свою правоту, наводячи приклади з життя. Під час дискусії прозвучало багато життєвих історій, які знайомі кожному в більшій чи меншій мірі. Зокрема, прозвучала думка, висловлена студентом Юрієм Чорним: «Корупція – це ринкові відносини типу «купівля-продаж». Питання до тих, хто «за»: скільки ви коштуєте?»

Загалом, захід залишив багато яскравих емоцій та питань для роздумів як у студентів так і глядачів.

Пресцентр УДПУ