У гуртожитку УДПУ відбулося святкування Дня Святого Валентина. Ні для кого не секрет, що це за свято! Адже кожна людина або колись кохала, кохає зараз, або це світле почуття чекає її у майбутньому. У передчутті дива кохання кожному згадуються якісь світлі, радісні моменти життя, виникає бажання поділитися цією радістю із ближніми.


Студентські роки – це мабуть чи не найкращий етап життя, коли дрібні турботи не заважають сприймати навколишній світ добрим і радісним, підтримка батьків дозволяє почувати себе впевнено, навіть далеко від рідної оселі. В цей час з’являються нові друзі і, нарешті, – нове кохання, яке може стати основою майбутньої сім’ї. Студентство – це як перехідний період між юністю та дорослим життям.




Такі свята як День Святого Валентина зближують та організовують студентів, роблять цікавим їх навчання та проживання в гуртожитку, дають можливість реалізовувати свій творчий потенціал. І ця атмосфера, яка панувала на святі до Дня закоханих, є доказом цьому. Тож побажаємо успіху і творчого настрою всім організаторам свята. З нетерпінням будемо чекати від них нових веселих вечорів. Нехай муза творчості супроводжує їх завжди!

Пресцентр УДПУ