«Краса жіноча, теплий подих квітки,
Коханий погляд радісних очей.
Тендітна усмішка, котра так личить жінці
Засліплює, як перший Божий день…»
Микола Щасливий

24 березня у новому корпусі УДПУ відбулося грандіозне дійство – змагання на звання «Міс факультету початкової освіти - 2014». Присутні в залі глядачі стали свідками яскравого шоу: учасниці дефілювали у народних та ділових костюмах, вечірніх сукнях, відповідали на часом провокаційні запитання ведучих, намагалися підкорити журі та глядачів своїми інтелектом, талантами, грацією та красою. За кожну з дівчат вболівали групи підтримки, які створили святкову атмосферу та гарний позитивний настрій усім присутнім.




Із роллю ведучих життєрадісного дійства дуже добре справились студенти факультету початкової освіти Олександр Щербак та Олександр Матвєєв. Перед членами журі стояв нелегкий вибір, адже усі учасниці зачаровували вродою та вражали талантами.













Найголовнішою нагородою конкурсу була номінація «Міс Факультет». Її отримала студентка 11 групи Олена Адаменко. Першою Віце-міс стала Ольга Бутилюк, Другою Віце-міс – Олена Дігтярук.


Варто зауважити, що кожна із конкурсанток відзначилася оригінальністю, креативністю та талановитістю. Усіх учасниць конкурсу та його переможниць привітав декан факультету початкової освіти,  кандидат психологічних наук Борис Якимчук та вручив студенткам дипломи, квіти та подарунки.



Дякуємо ректорату та профкому університету за фінансову підтримку.
Пресцентр УДПУ