У конференц-залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося урочисте вручення сертифікатів про закінчення курсів інформатики студентам з Туркменістану.

44 слухачів курсів інформатики переконалися, що вивчення комп’ютерних технологій хоч і нелегка, але напрочуд цікава та захоплююча справа. Чітку та активну роботу курсів з інформатики налагодили декан факультету фізики, математики та інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформатики та ІКТ Оксана Жмуд. Завдяки наполегливій і систематичній праці студенти з Туркменістану опанували курс з основ роботи з «Сучасними офісними інформаційними технологіями».

На урочистому врученні сертифікатів присутні мали змогу поділитися своїми враженнями від курсів та досвідом застосування отриманих знань.

Привітали випускників курсів Тетяна Махомета, старший викладач Леся Паршукова, а також директор Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Олександр Лаврик.  Викладачі побажали студентам знайти себе на непростому життєвому шляху, а ті в свою чергу подякували своїм улюбленим наставникам за отримані знання, досвід, поради та добро!

Вітаємо всіх слухачів курсів з черговим досягненням.

Пресцентр УДПУ