Здобувачі вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини разом з деканом Оксаною Кравченко, професоркою кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталією Колядою, керівницею Молодіжного центру «START» Юлією Вариводою відвідали Міністерство молоді та спорту України.

Зустріч стала можливою за підтримки голови ГО «Умань Єднає» Наталії Вдовиченко.

Студенти та науково-педагогічні працівники поспілкувалися з начальником управління молодіжної політики Владиславом Яцуком.

Під час зустрічі молодь презентувала досвід факультету та університету щодо впровадження молодіжної політики та молодіжної роботи в університеті та у місті Умань.

Також під час поїздки представники факультету відвідали Всеукраїнський молодіжний центр, де їм Оксана Мальченко, директорка центру, провела екскурсію та розповіла про діяльність молодіжного центру.

Представники управління молодіжної політики ознайомили молодь з основними напрямками молодіжної політики, зазначили курс державної політики щодо розвитку молодіжної сфери з акцентом на відбудову країни та визначили основні дороговкази щодо професіоналізації молодіжної роботи.

Пресцентр УДПУ