Студенти УДПУ імені Павла Тичини активно долучилися до легкоатлетичного пробігу «Умань – за здоровий спосіб життя», а також суспільної акції велосипедистів «Велодень-2017», які відбулися в місті Умані у рамках відзначення Олімпійського дня.

До  легкоатлетичного пробігу долучилось 240 учасників, а них всю дистанцію (10 км) пробігло 15 учасників, в тому числі 3 студенти УДПУ. Решта подолали дистанції відповідно до своєї фізичної підготовки.

В цей же день в Україні пройшла й акція «Велодень-2017». Наші студенти, любителі активного та здорового способу життя, також долучилися до велосипедного пробігу. Участь у цьому заході взяли близько 150 уманчан різної вікової категорії.  

Учасники пробігів із задоволенням сприйняли вітання гостя нашого міста — президента Українсько-арабської ділової ради шейх Емада Абу Алруб,  а також міського голови Олександра Цебрія, який вручив переможцям призи.

Проведення таких спортивних заходів сприяє вихованню у студентської молоді ціннісного ставлення до власного здоров’я та стимулює бажання дбати про нього. Заняття фізичною культурою і спортом, ведення здорового способу життя, корисні звички допомагають зміцнити здоров’я. А здорова людина добре працює та вчиться, вона є життєрадісною та веселою, і це допомагає здобувати нові перемоги у житті!

Пресцентр УДПУ