12 листопада у ДІАЗ «Стара Умань» відбулося відкриття виставки "Студентський світ – у картині", у якому взяли участь студенти нашого університету на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи Оленою Кірдан.

Ідея проекту належить відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради і приурочена Міжнародному дню студента. Творча студентська молодь міста представила свої картини, виконані різними техніками: олійний живопис, художній розпис скла, вітраж, квілінг, акварель та інші.

Дуже приємно, що студенти УДПУ прагнуть розвиватися творчо і щороку поповнюють ряди талановитої молоді міста. Цього разу вони також представили на огляд цінителів мистецтва свої роботи, які відрізняються досить високим професійним рівнем. Студенти намагалися вдихнути почуття у свої полотна, і вони несуть духовне та емоційне навантаження.

Звичайно, описуючи представлені на виставці картини, неможливо передати весь спектр відчуттів від їх споглядання. Мабуть, головне, що можна відзначити - це світлий настрій, гармонійність і поетичність робіт. Такі роботи хочеться бачити у себе в помешканні.

Слід відзначити, що виставка виявила нові імена, посприяла активізації художньої творчості та культурному зростанню студентської молоді. Представники УДПУ імені Павла Тичини Владислав Москальчук, Анна Калиндрузь, Олена Павленко відзначені як автори кращих робіт і отримали подяки Уманської міської ради та солодощі від ТОВ «Іскра» (керівник Микола Поліщук).

Від імені молодих художників університету студент факультету мистецтв Владислав Москальчук подякував організаторів за можливість продемонструвати свої твори на загал громади у ДІАЗ «Стара Умань».

Якщо ви хочете поринути у світ гармонії та спілкування з прекрасним також маєте можливість відвідати виставку молодих талантів Умані.

Пресцентр УДПУ