Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, які нині навчаються за програмою подвійного диплома в Державній вищій школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в м. Лєшно (Республіка Польща) на запрошення ректора відвідали святковий концерт. На зустрічі також були присутні студенти із Казахстану, які здобувають вищу освіту в польському виші.

Пан ректор розпочав свій виступ із привітання і наголосив, що радий бачити іноземних студентів у стінах Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського. У своїй промові  він торкнувся багатьох аспектів життя студентів-іноземців: обміну традиціями, вивчення мови та можливостей подальшої співпраці.

Під час зустрічі із молоддю ректор польського партнерського навчального закладу, доктор габілітований, професор Мачей Пєтшак привітав всіх присутніх, та з особливим привітом звернувся до студентів з України з уваги на ситуацію на Сході. Крім традиційних колядок на концерті були також виступи театральних груп різних вікових категорій.

Пресцентр УДПУ