Бібліотека Польського культурно-освітнього центру УДПУ  поповнилася новими книгами. Це словники та енциклопедичні видання, книги з серії про культуру та архітектуру Польщі. Їх презентували навчальному підрозділу студенти, які були учасниками Літніх шкіл польської мови та культури в містах Польщі. У своєму виборі  вони орієнтувались на ті видання, які були б оригінальними та цікавими для наших студентів.

Без сумніву, нові книги будуть дуже корисні для тих, хто вивчає польську мову як спеціалізацію на факультеті української філології, як предмет додаткового вибору в Колегіумі МІГуС, на курсах польської мови.

Потрібно сказати, що останнім часом неабияк зросло зацікавлення до польської мови серед студентів та викладачів УДПУ. Але вивчення будь якої іноземної мови не буде цілісним без вивчення її культури, історії та традицій. Інформацію про це можна, звісно ж, почерпнути з книг. Саме тому бібліотека культурно-освітнього центру весь час оновлюється сучасною польською літературою. А ознайомитися з польською літературою можна як в Польському культурно-освітньому центрі, так і в читальних залах університету.

Книга є найкращим подарунком, яким будуть часто користуватися і яка принесе радість не одній людині. У нашому випадку вона може стати улюбленою для відвідувачів Польського культурно-освітнього центру. Її можна читати, перечитувати, вивчати дуже багато разів. Сподіваємось, що і подаровані студентами нові книги стануть цінними знахідками для наступників та принесуть нові знання та користь тим, хто їх прочитає.

 

Пресцентр УДПУ