Скориставшись останніми теплими осінніми днями дружня родина факультету фізики, математики та інформатики здійснила туристичний похід в ліс, під  назвою  «Пізнаємо один одного». Для старших курсів це вже гарна та улюблена  традиція рідного факультету, а для першокурсників — прекрасна можливість ще більше зблизитися зі студентською родиною.

Цей осінній ранок виявився дуже холодним, проте погода не змогла відібрати гарного настрою.  А вщент розбити весь негатив та холод  допомогла  активна рухавка, яку провели «живчики»  факультету Інна Криворучко та Олександр Кагал, зарядивши своєю енергією всіх студентів та викладачів.

Далі відбулося традиційне приготування каші. Останнім часом похідне студентське меню дуже розширилося — різноманіття страв вражає! Цього року готували і гречану кашу, і пшеничну, і справжній козацький куліш, та, звичайно, завдяки нашим друзям із сонячного Туркменістану ми спробували справжній плов за особливими рецептами. Студенти переконані, що польові шеф-кухарі мають дар від Бога, адже кожна страва була настільки смачною, що можна було «ковтнути язика». Оцінювало смак делікатесів непідкупне журі. Вибір був дуже складним, проте обрали найдостойнішого переможця і це безперечно... «ФІЗ-МАТ»!

На цьому оздоровлення не закінчилося. Далі туристів чекали спортивні ігри, під час яких вони зігрілися, збадьорилися та дружелюбно позмагалися в спартакіаді. З пречудовим настроєм хтось пішов грати у футбол або волейбол, а хтось продовжив приємне спілкування зі своїми одногрупниками, однокурсниками та з іншими представниками факультету.

Цікавий захід відбувся завдяки студраді та адміністрації факультету фізики-математики та інформатики, які щороку дають можливість всім відпочити від сірих буднів,  а першокурсникам ближче познайомитись та здружитися. Похід подарував гарний настрій, допоміг набратися енергії й з новими силами та  оптимізмом продовжувати гарно навчатися на найкращому (впевнені викладачі та студенти) факультеті фізики , математики та інформатики УДПУ.

Пресцентр УДПУ