Студенти економічного факультету напряму підготовки «Туризм» повернулися з практики, яку вони протягом трьох тижнів проходили в Польщі та балканських країнах.

За сприяння університету імені Адама Міцкевича у Познані група студентів, до складу якої входили представники України, Казахстану та Польщі, ознайомилася з туристичними маршрутами та національною культурою, звичаями Польщі, Боснії і Герцеговини, Чорногорії, Албанії, Македонії, Сербії.


Незабутнє враження отримали студенти від відвідування Імператорської мечеті (м. Сараєво), фортеці «Старий Бар» (історичний центр Граду). Особливо вразила туристів прогулянка узбережжям Адріатичного моря та інфраструктура м. Дубровник, яке знаходиться в південній частині Хорватії.



Відповідно до програми практики учасники поєднували туристичні маршрути з відвідуванням лекцій про культуру Македонії, Албанії та Сербії в Познанському університеті та полоністики в Белградському університеті.

Студенти економічного факультету вдячні керівництву Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за укладені міжнародні угоди про співробітництво, які надають можливість набути практичних навичок майбутньої професії.