На центральній площі міста відбулася подія, приурочена до святкування Міжнародного дня студента, – студентський флешмоб. В акції взяли участь сотні студентів різних навчальних закладів. Найактивнішими учасниками молодіжного дійства були студенти нашого університету.


Молодь привернула увагу до святкування і разом з тим дуже здивувала перехожих. Це був не концерт, не виступ, а спалах емоцій та невичерпної енергії! З трьох колективів, які виступали на головній площі міста, два з них – «Dancers» та «Сhemistry» – колективи нашого ВНЗ. Танцюристи вразили глядачів своїм креативом, запалили позитивною енергією. Справжньою окрасою дійства були пісні у виконанні Євгенії Кольцової – студентки УДПУ.




Організатором акції виступив відділ у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради. Міський голова Юрій Бодров привітав молодь з Днем студента, що наближається.

Студентський флешмоб – це гарно проведений час, безліч позитивних емоцій, можливість показати свою творчість на головній площі міста. Масова молодіжна акція ще раз підтвердила, що місто Умань – студентська столиця Черкащини.


Пресцентр УДПУ