Благодійний книжковий ярмарок «Назустріч мрії» організували студенти історичного факультету у вестибюлі нового корпусу УДПУ імені Павла Тичини з метою збору коштів для підтримки дитячого реабілітаційного центру. Символічно, що проведення заходу відбулося у День рідної мови, адже рідна мова – це мати єдності!

На поличках можна було знайти книжки державною мовою українських та зарубіжних авторів. Це були видання різних жанрів: наукова, довідкова, художня література. Всі виставлені на продаж екземпляри користувались значним попитом як серед студентів, так і викладачів, оскільки ціну купець пропонував сам.

Акція пройшла в рамках реалізації програми Міжнародного благодійного фонду «Сильні Духом», який уже упродовж семи років допомагає здійснювати мрії багатьох дітей, які долають рак та розсіяний склероз. Через події останніх років з’явилася категорія дітей зі Сходу, яким також необхідна допомога – це постраждалі під час антитерористичної операції на Донбасі, які зазнали тяжкої психологічної травми та потребують відповідних реабілітаційних програм.

Студенти-історики проведенням благодійної акції «Назустріч мрії» намагались засвідчити, що єдність і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ми ніколи не повинні забувати про людей, які потребують допомоги.

Пресцентр УДПУ