Ректорат та студентська рада університету спільно із волонтерською громадською організацією «Разом» ініціюють збір коштів на лікування учасника антитерористичної операції, студента Інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ Максима Бугайова.

Максим був активним учасником буремних подій на Майдані Незалежності в 2013-2014 рр., брав участь у бойових діях на Сході України з 2014 року. У складі батальйону «Айдар» захищав українські землі від підступного ворога під Щастям Луганської області. Взимку 2015 року під час бойового зіткнення одержав серйозне поранення (черепно-мозкова травма, контузія, струс мозку, кульове поранення ноги).

Після складного лікування, операції та нетривалої реабілітації повернувся в АТО, брав участь у бойових діях під Мар`їнкою (Донецька обл.). Під час виконання бойового завдання потрапив під мінометний обстріл. Після двохмісячного лікування знову повернувся до побратимів на фронт. Нині потребує кілька курсів реабілітації для відновлення зору та операції на нозі.

Максим Бугайов – справжній патріот і мужній захисник Батьківщини. Його слова: «За тебе, ненько-Україно, боротись буду до загину», - є яскравим свідченням активної громадянської позиції.

Дорогі друзі, не будьмо байдужими! Просимо всіх викладачів, студентів та працівників університету долучитися до збору коштів на лікування Максима Бугайова. Збір коштів – в Інституті економіки та бізнес-освіти (корпус №1, кімн. 320; диспетчер/координатор - Река Юлія Юріівна, конт. тел. 063-533-69-80, 097-105-92-42).

Максим Бугайов

 

Пресцентр УДПУ