У рамках підписаного договору між УДПУ імені Павла Тичини та навчально-оздоровчого табору «Політехнік-2» Національного університету «Львівська політехніка» студентка факультету початкової освіти Людмила Володовіщук була направлена на літню практику і ось уже упродовж трьох років в літній період працює на посаді культорганізатора спортивно-оздоровчого табору.

Старання і вміння працювати з дітьми не залишились без достойної уваги керівництва. За вагомий особистий внесок у організацію та проведення оздоровлення та відпочинку дітей освітян у 2017 році Людмила Володівщук нагороджена почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Відзнака за підписом голови Профспілки працівників освіти і науки України Георгія Труханова надійшла до університету напередодні нового року .

За особистий вагомий внесок у якісну підготовку та професіоналізм студентів в якості вожатих навчально-оздоровчого табору «Політехнік-2» грамотою нагороджено відповідальну за стажування студентів та педагогічну практику по УДПУ Оксану Гнатюк.

Пресцентр УДПУ