Команда Суспільного відвідала Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та провела зустріч із усіма бажаючими працювати у медіа.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка.

«Ми шукаємо кореспондентів у віддалених громадах, аби оперативно і якісно розповідати про події в області, щоб ще більше історій людей, лідерів із міст, містечок і сіл знали й чули по всій Україні. Ми не очікували аж такої кількості людей вже на першій зустрічі, в Умані, тому були приємно здивовані», — розповіла шеф-редакторка Суспільне Черкаси і центрального хабу Суспільного Ніна Волощук.

Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватись з практиками і прокачати свої скіли, спробувати себе в ролі кореспондента та респодента, навчалися знімати сюжети для новин та багато іншого.

Найактивніші учасники зустрічі отримали сувенірну продукцію Суспільного.

Про можливості сучасної журналістики, як можна стати гіперлокальним кореспондентом Суспільного та як зареєструватися на безоплатне навчання — за посиланням https://corp.suspilne.media/newsdetails/8895

Аби долучитися до проєкту, мати медійну освіту не обов'язково, важлива мотивація. Кращі випускники курсу отримають роботу на Суспільному і техніку для цього. Розглядатимуться заявки всіх, хто зареєструвався на безоплатне навчання мультимедійної журналістики. Підтвердження участі у програмі навчань, учасники отримають електронним листом після завершення відбору.

«Команда Суспільного завжди відкрита до тих, хто хоче долучитися до розбудови найбільшого незалежного медіа України, яке неупереджено та об’єктивно розповідатиме про події у всіх областях, зокрема і в Черкаській» —  зазначили модератори заходу.

Пресцентр УДПУ