У столиці нашої держави пройшов Міжнародний чемпіонат «ІІ BEAST CHEMPIONSHIP» по федерації пауерліфтингу України. Участь у протиборствах взяло понад 200 спортсменів з інших держав та різних регіонів України. Наш навчальний заклад представляли два спортсмени: студент факультету фізичного виховання Владислав Мошенський та викладач кафедри спортивних дисциплін Сергій Ільченко.

За правилами змагань вага штанги відповідала вазі атлета, на виконання вправи відводилось п’ять хвилин. За підсумками Міжнародного чемпіонату наші хлопці показали гарні результати. У категорії 100 кг серед юніорів, кандидат в майстри спорту України Владислав Мошенський виборов ІІ місце. На найвищу сходинку п'єдесталу чемпіонату піднявся майстер спорту України Міжнародного класу Сергій Ільченко, який у ваговій категорії до 90 кг посів І місце з результатом 77 повторень, встановивши новий рекорд України та виборовши ІІІ місце в абсолютній першості.

Ми пишаємося нашими спортсменами і бажаємо їм життєвої наснаги, міцного здоров'я, миру, благополуччя та нових досягнень, підкорення найвищих спортивних вершин!

Пресцентр УДПУ