Щиросердечно вітаємо з професійним святом всіх, хто щоденно збагачує цей світ знаннями, теплом своїх сердець, людяністю!

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ – почесна і складна, адже формування особистості майбутнього громадянина - важливий і водночас відповідальний процес. Не тільки свої знання та мудрість Ви намагаєтесь передати маленьким вихованцям, а й часточку свого серця, тепло душі та лагідну посмішку.

У цей святковий осінній день адресуємо вітання та слова подяки колективу факультету дошкільної та корекційної освіти за професіоналізм і високе покликання виховувати молоде покоління майбутніх вихователів та працівників дошкільних установ, любов, чуйність та уважність до кожного вихованця. Впевнені, що ваша наполеглива праця та педагогічна майстерність і надалі сприятиме розбудові України як сучасної, демократичної, європейської держави.

Вітаючи зі святом, бажаємо здоров’я на довгі літа, життєвої енергії, натхнення, добра і радості від вихованців, вдячності від їхніх батьків. Хай кожен день буде наповнений щедрістю, надією і вірою. Нових Вам творчих успіхів та професійних досягнень!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ