Професія вихователя та працівника дошкільних навчальних закладів вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові щодня, щогодини. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного втілення залежить наше майбутнє. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини; у цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.

Про це пам’ятають на факультеті дошкільної освіти нашого університету, де готують фахівців для дошкільних навчальних закладів. Професіоналізм, людяність, турбота, терпіння, мудрість та педагогічна майстерність викладачів та співробітників факультету – найцінніші якості, адже вони сторицею повертаються під час праці їх випускників у дитячих садках. Серця вихователів завжди наповнені добротою та любов’ю, і цими чудовими якостями вони щедро обдаровують своїх вихованців. Не буде перебільшенням стверджувати, що у руках вихователів доля молодого покоління – майбутніх громадян України.

Тож нехай за невтомну працю доля Вам відповідає незмінною прихильністю. Бажаємо Вам, шановні колеги, міцного здоров’я, творчого вогнику, здійснення найзаповітніших мрій. Пам’ятайте, що без Вас і Ваших вихованців цей світ буде не таким всеосяжним, адже саме діти дають надію людству на щасливе майбутнє. Дай Вам Бог на землі багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля!

Ректорат
Профком
Студрада