Вітаємо всіх веселих та найкмітливіших УДПУ імені Павла Тичини з Міжнародним Днем КВН!

Сміх продовжує життя, а життя КВНщика продовжує сміх глядачів. Яскравим прикладом цього є університетські команди веселих і кмітливих. Відвідуючи їх виступи ми, сидячи в залі, спостерігаємо за дотепними та невимушеними жартами під час гри на сцені. Насправді це надзвичайно важка праця. Треба мати розвинену уяву, вміння писати жарти, акторські навички, знадобляться і вокальні дані. Але незважаючи на це, найбільшою винагородою для КВНщика досі залишається повний зал глядачів та гучні аплодисменти.



Сміливо можна стверджувати, що до свята КВН причетні всі студенти, хто із запальною посмішкою та іскрометним гумором презентує свої факультети, хто вміє весело та креативно відзначати студентські свята та визначні події життя університету, хто у повсякдення вміє внести сміх. Молоді люди з почуттям гумору з легкістю можуть впоратись із повсякденністю та «сірістю».

Бажаємо всім студентам дотепних жартів, веселих витівок, яскравих шоу, невичерпної фантазії та гарного настрою! Ідіть завжди попереду, перемагайте і будьте на висоті!

Довідково

Рівно 53 роки тому, у 1961 році в ефір вийшла перша гра Клубу веселих та кмітливих. У 2001 році 8 листопада Україна вперше в історії відзначила Міжнародний день КВН. Ідея свята була запропонована президентом міжнародного клубу КВН Олександром Масляковим.

Нагадуємо, що 10-11 листопада відбудуться відбіркові ігри університетських команд на Кубок ректора. Подія відбуватиметься в актовій залі корпусу №3 о 16 годині. Квитки можна придбати у студдеканів факультетів.

Пресцентр УДПУ