Вітаємо всіх веселих та найкмітливіших УДПУ імені Павла Тичини з Міжнародним Днем КВН!

Команда Клубу веселих та кмітливих університету не раз досягала успіхів на творчих конкурсах. Та можна сміливо стверджувати, що до свята КВН причетні всі студенти, хто з запальною посмішкою та іскрометним гумором презентує свої факультети (згадаймо цьогорічні презентації перших курсів), хто вміє весело та креативно відзначати студентські свята та визначні події життя університету, хто у повсякдення вміє внести посміх.



Студенти розкривають свої таланти у багатьох ролях – у ролях акторів та авторів, хореографів і режисерів, редакторів і ведучих. Переважна більшість з них отримали безцінний досвід, беручи участь у житті КВН, який сприяв їм і надалі досягати успіхів і будувати свою кар’єру у суто позитивних тонах.



Суворі реалії наших буднів ніяк не можуть впоратися з натиском і енергією цілеспрямованої молодої людини з почуттям гумору. Просто не можливо уявити наших студентів без винахідливості, а вигадливий студент, як правило, рідко перебуває у смутку.

Бажаємо всім студентам, учасникам КВН творчих злетів, дотепних жартів, веселих витівок, яскравих шоу, невичерпної фантазії та гарного настрою! Ідіть завжди попереду, перемагайте і будьте на висоті!

Довідково
Рівно 52 роки тому, у 1961 році в ефір вийшла перша гра Клубу веселих та кмітливих. У 2001 році 8 листопада країна вперше в історії відзначила Міжнародний день КВН. Ідея свята була запропонована президентом міжнародного клубу КВН Олександром Масляковим.

Пресцентр УДПУ