Відбувся завершальний етап відбору кандидатів до проектів EMINENCE та EMINENCE2. Цього року зустріч відбулася у чудовому старовинному місті Тбілісі (Грузія) на базі університету імені Грігола Робакідзе, де окрім роботи по відбору учасників стала зустріч з ректором університету Мамукою Такелідзе та проректором з міжнародної діяльності Ніно Кемертелідзе. Представником від нашого університету у відбірковій комісії була менеджер проектів Анна Гребьонкіна.


У підсумку останнього етапу оцінювання пакету документів визначено, що стипендіатами проектів EMINENCE та EMINENCE2 у 2014-2015 навчальному році будуть: доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Олег Комар (в університеті Порто, Португалія); викладач кафедри теорії та практики іноземних мов Олена Комар (університет Порто (Португалія); студенти факультету іноземної філології Сергій Фріз (в університеті Мальмо, Швеція) та Віта Вовковська (в університеті Порто,Португалія), студентка факультету української філології Наталія Юдченко (в університеті імені Адама Міцкевица, Польша). Окрім цього, доценти кафедри англійської мови та методики її викладання Олена Бевз та Тетяна Капелюшна вибороли стипендії проекту «EMINENCE» у рамках програми «Erasmus Mundus» для проходження місячного наукового стажування у Польщі та Румунії.

Щиро вітаємо переможців та зичимо їм сил та натхнення у майбутніх звершеннях.

Всім бажаючим реально змінити своє життя нагадуємо: З березня 2014 року почався новий набір учасників на програми EMINENCE та EMINENCE 2. Не зволікайте – зробіть крок у майбутнє!

За інформацією звертайтеся на кафедру іноземних мов УДПУ до Заболотної Оксани Адольфівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та Гребьонкіної Анни Олександрівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Пресцентр УДПУ